Kurser

Kurserna, med undantag för privatträning/-konsultation och hyra av instruktör, sker i samarrangemang med Studieförbundet Vuxenskolan.

 

För anmälan till kurs kan du maila mig på info@veronicajagerving.se eller använda kontaktformuläret under Kontakt. De uppgifter jag behöver är ditt namn, adress och personnummer, samt hundens namn, ras och ålder. Kom även ihåg att meddela vilken kurs du är intresserad av (vid flera inplanerade kursstarter, ange även kursstart). Lämna med fördel både telefonnummer och mail också.

 

Valpkurs - 12 timmar - Max 6 hundar

Att träna på vardagslydnad med andra valpar som störning, rekommenderas för hundar upp till 6 månaders ålder, tillåter hundar upp till 12 månader.

 

På valpkursen tränar vi på olika vardagslydnadsmoment på ett roligt sätt. Övningarna är anpassade för valpar. Vi har både praktisk träning med hund samt teori som handlar om till exempel stress hos hund, inlärning och aktivering.

1000 kr

 

Koppel- och hundmöteskurs - 4,5 timmar - Max 6 hundar

Att få trevliga promenader tillsammans med hunden genom att den är duktig i koppelhyffs samt hundmöten.

 

Koppel- och hundmmöteskursen börjar med ett teoripass, följs av praktisk koppel- och hundmötesträning för att sedan avslutas med ett uppföljningstillfälle för att du ska ha möjlighet att jobba vidare med din hund utifrån era förutsättningar.

400 kr

 

Vardagslydnadskurs - 12 timmar - Max 6 hundar

Att träna på vardagslydnad på ett roligt sätt med andra hundar som störning.

 

På vardagslydnadskursen tränar vi på vardagslydnadsmoment på ett roligt sätt. Övningarna individanpassas. Vi har både praktisk träning med hund samt teori som handlar om till exempel stress hos hund, inlärning och aktivering.

1000 kr

 

Klickerintro - 4 timmar - Max 8 hundar

Om du vill lära dig grunderna för klickerträning.

 

Klickerträning är mer än bara en plastdosa. På den här kursen får du lära dig vad klickerträning är, samt lära dig att hantera klickern. Vi tränar både med och utan hund.

400 kr

 

Hundbetjänten - 6 timmar - Max 5 hundar

Om du vill lära din hund att hjälpa till i hemmet.

 

Under den här kursen får du verktygen för att lära din hund att hjälpa dig i hemmet. Du väljer en eller flera saker som du tränar på under kursens gång. Exempel kan vara att lära hunden att hämta fjärrkontrollen till TV:n, dra av dig socken och sätta den i tvättkorgen, plocka ihop barnens leksaker... Ja, det är bara fantasin som sätter gränser.

600 kr

 

Spel och lek - 2 timmar - Max 8 hundar

Om du vill ha roligt med din hund.

 

Genom olika lekar tillsammans med våran hund och tillsammans med likasinnade ekipage applicerar vi vardagslydnaden i praktiska situationer. För att ha så roligt som möjligt under det här tillfället bör din hund ha en hyffsad vardagslydnad i närheten av andra hundar på så sätt att du och din hund klarar av att ha kontakt med varandra i dessa situationer.

200 kr

 

Privatträning/-konsultation - 1 timme

Du väljer vad vi gör.

 

Har du inte möjlighet att delta i en vardagslydnads-/valpkurs av olika anledningar kan det här vara ett bra alternativ, detsamma gäller om du känner att du vill fördjupa dig inom något område. För resor utanför centrala delarna av Kalix tillkommer en reseersättning på 18,50 kr/mil.

300 kr

 

Hyr en instruktör

Jag kan även hyras som instruktör vid olika tillfällen. Exempel på när det kan vara aktuellt är om ni är ett kompisgäng som vill träna hund, om din klubb vill ta in en instruktör utifrån eller om du ska ha en valp-/kennelträff. Jag skräddarsyr programmet efter dina önskemål. Priser jag utgår ifrån är:

Under 5 timmar kostar 300 kr/timme, 5 timmar eller mer kostar 250 kr/timme.

Jag tar även reseersättning från centrala delarna av Kalix med 18,50 kr/mil om resan understiger 15 mil enkel väg. Be om prisuppgifter vid resor som överskrider 15 mil.

Kurser

© Veronica Jägerving, 2016